GOGGLINGEN
Re: GOGGLINGEN
Za 2 lub 3 dni znowu przylecą popatrzeć,czy gniazdo jest na swoim miejscu.
Po kilkunatu minutach zajrzałam znowu ...czy aby na pewno dziś nie wróciły..
A no wróciły .co mnie bardzo cieszy.
Po kilkunatu minutach zajrzałam znowu ...czy aby na pewno dziś nie wróciły..
A no wróciły .co mnie bardzo cieszy.
Irena
No nie mogłoby być inaczej. Dziś są w drugim miejscu. Wrócą tu za kilka dni znowu.
Irena
Kamerka nie działa .A nie zwróciłam uwagi,że można skreany pooglądać.Bocie były już w zeszłym tygodniu i 2 dni temu.
Teraz
jestem miło zaskoczona ,że widzę bocie w gnieździe.a już prawie uwierzyłam,że tym razem odleciały.
A jednak tak jak zwykle .Wracają tu co jakiś czas by upewnić się,że nikt tu przypadkiem nie zajął gniazda.
Powodzenia i spokojnej nocy.
Teraz

A jednak tak jak zwykle .Wracają tu co jakiś czas by upewnić się,że nikt tu przypadkiem nie zajął gniazda.
Powodzenia i spokojnej nocy.
Irena
Nareszcie.nareszcie mogę obejrzeć na żywo moje kochane goglusie .
Właśnie wróciły na noc o ok. 19-tej.Spokojnej nocy piękne,
Właśnie wróciły na noc o ok. 19-tej.Spokojnej nocy piękne,
Irena
Przenocowały i ok 8 rano poleciały na łąki. Nie wróciły na noc...
Może za kilka dni znowu wrócą. One tak mają. Żyją na dwa domy.
Może za kilka dni znowu wrócą. One tak mają. Żyją na dwa domy.
Irena
Cieszy nas ,że znowu mamy kamerkę przekazującą obraz na żywo.Witajcie boćki w gnieździe.
Irena
Wróciły z łąk i parę godzin później smacznie odpoczywają stojąc w gnieździe na tle rozświetlonych ulicznych lamp .
Irena
Dziś rano bardzo pięknie pracowali przy poprawianiu korony gniazda.to było niesamowicie inspirujące.
Ostatnio często spędzają noce w gnieździe.
Ostatnio często spędzają noce w gnieździe.
Irena
Rano sceneria początku zimy.wieczorem już są boćki w gnieździe. Trudne dla nich czasy nadchodzą.
Irena
irlandia,masz szczęście ,spotykasz moją ulubioną parę w gnieździe,ja znalazłam tylko śnieg.Pozdrawiam

Michasiu teraz jak znowu włączona jest onlain kamerka to częściej ich spotkasz. Dziś będą wieczorem na pewno
Rano wpadły na chwilkę .Sprawdziły stan ilości śniegu .Pokręciły się i poleciały .
Rano wpadły na chwilkę .Sprawdziły stan ilości śniegu .Pokręciły się i poleciały .
Irena
Obcy bocian....zwiadowca...odwiedził gniazdo przed godz.9 rano.
Odleciał po kilkunastu minutach
Odleciał po kilkunastu minutach
Irena
Wczoraj na noc jeszcze były ale na następną noc nie wróciły.Tak ,ze w myśl zasady...Trochę tu... Trochę tam.
Irena