Nie zdążyłam zrobić zdjęcia,ale taaaaką wiąchę siana bocian ( chyba samiec ) przytachał do gniazda ,że aż mi szczęka opadła.Wedlug mnie został bohaterem w swoim ..gnieździe
UWAGA Panowie i Panie UWAGA...
Zmiana na dolku siada Pan
Czy dziś nie oglosili czasami dzień nieruchomości? Co zajrze do jakiegos gniazda to siedzi nieruchomo i ani drgnie/ Ten siedzi już z godzine . Gdyby nie lecący dym z komina w perspektyuwie to myslałabym ,że to figurka
BRZOTIN
Późno miały jajka i wląśnie kluja sie mlode. Sa widoczne dwa lepki,czy tylko tyle ? okaże sie po jakims czasie KLUKNAVA
Trójeczka ladnie sie chowa, jeden trzeciak mnoiejszy. Nazwany zostal Gasparko.On wyglada spod skrzydla rodzica
KLUKNAVA
Troeczka coraz większa. Opieke mają wspaniałą
Brzotuin
Zajete toaletą , a dorosly juz od pół godziny nawet nie drgnie .Zrobiłam zbliżenie może spi , ale nie lypie okiem na lewo i na prawo.Tak musi być
Brzotin
Daje słowo ,że od wczoraj urosły. Jeden już dziś trzyma się prosto na nogach a jeszcze niedawno podpierał sie skrzydelakmi a dupka mu chodzila w te i wewte.
BRZOTIN
Toaleta, toaleta,toaleta
Kluknava
Bardzo przeszkadza w obserwacji czarne pole. Póki mlode byly ma.,le bylo ich widać, a teraz ten punkt bardzo przeszkadza
BRZOTIN
Przylot rodzica i karmienie , malo było
Okazuje sie ,że jeden już lata. Ale z lądowaniem gorzej KLUKNAVA
Zastalam dwa w gnieździe, choc czasami jeden patrzy z kamerki . Ale dluższy czas sa dwa
Chyba mama zrzucila dzieciom jedzenie i hajda na komin aby ja przy okazji nie zjedzono KLUKNAVA
o siurpryza. Powinno ich nie byc lataja pzrecież , a tu niedzelny odpoczynek