KOCSER 1 - WĘGRY
Re: KOCSER 1 - WĘGRY
Polecialy na stolówkę 

Wydaje mi się ,że sejmikują już . Zobacze wieczorem
Tylko rodzice

Rano rodzice, wczoraj tez nie widzialam mlodych

Tylko rodzice korzystaja .Odpoczywają po trudach wychowania czwórki mlodych , które gdzieś tam leca 

Młodzikli juy z w drodze .W gnieździe rodzice.Coś tam ukladają , troiszkę odpoczywają 

Tylko jeden dorosly

Para rodzicow, Bądźcie jak najdłużej plizzzzzzzzzzzz

Chyba musimy pożegnac już bociany w tym gnieździe

Kamerka wylączona ale włączone jest opdliczanie do naste pnego sezonu. Brawo Węgry

WITAMY BOĆKA - BYĆ MOŻE TO GOSPODARZ BEZ OBRĄCZKI 

WRÓCIŁ ZE ŚNIADANIA ,POKRZĄTAŁ SIĘ PO GNIEZDZIE PRZEZ CHWILĘ I ODPOCZYWAŁ .NA NOC PRZYLECIAŁ DO GNIAZDA
BOCIUŚ DUŻO ODPOCZYWA ,WYLATUJE TYLKO ŻEBY COŚ ZJEŚĆ
O..umknęło mi , a niedawo zagladalam . Witaj bocianku bardzo na ciebie czekałam 

POPOŁUDNIU WRÓCIŁ DO GNIAZDA ,POCZESAŁ PIÓRKA ODPOCZĄŁ I FRUUU NA ŻEROWISKO
DZISIEJSZE POPOŁUDNIE SPĘDZIŁ W PLENERZE ,WRÓCIŁ PRZED ZAPADNIECIEM ZMROKU
W CIĄGU DNIA PRZYLATYWAŁ ŻEBY ODPOCZĄĆ ,NA NOC WRÓCIŁ DO DOMKU
CAŁE PRZEDPOŁUDNIE SPĘDZIŁ NA ŻEROWANIU .WRÓCIŁ W POŁUDNIE I DŁUGO ODPOCZYWAŁ ,WIDAĆ ŻE JEST JESZCZE ZMĘCZONY PODRÓŻĄ
W nocy śpi w gnieździe , ale w ciągu dnia tylko wraca na maly odpoczynek , a potem fruuu na żerowisko

W CIĄGU DNIA POJAWIAŁ SIĘ W GNIEZDZIE ,NA NOC NIE WRÓCIŁ 

OD DWÓCH DNI NIE MA GO W GNIEZDZIE

W nopcy nie bylo i od rana nie ma

Dziwna sprawa z tym gniazdem. Wreszcie zniosla jajeczko wczoraj okolo 22:30 .Samca nie bylo. Przylecial ale jajka nie zaakceptowal, samicę dziobal i wygonil .Jako chcial usunać ale mu sie nie udalo. Wylecial , samica natychmiast wrocila jajko leżalo obok . W koncu zainteresowala sie jajeczkiem i chciala je wturlac do dolka ale jej sie nie udalo więc usiadla na jajeczku.Oj ciekawie sie robi...wczesniej takiego czegos nie bylo

Ciekawe jak dalej będzie

Ciekawe jak dalej będzie
Nie wiem czy to ciekawie, chyba raczej bardzo smutno . Samica zniosla drugie jajeczko. Tamto wczesnjiej udalo jekj sie wtoczyc do dolka . Wysiadywala. Przylecial samiec, myslała ze zmieni ja , odlecviala na żerowisko . Samiec!!!!!!
wyrzucil kjedno jajeczko z gniazda , drugie jajeczko mu sie nie udalo, upadlo na korone gniazda.Odlecial .Samica przyleciala i zastala puste gniazdfo , no prawoe jedno na koronie. Nie udalo jej sie wtoczyc ndo srodka , smutna siadla na środku.
Nie rozumiem tej sytuacji

Dziwna i smutna historia w tym roku związana z tym gniazde. W nocy nikt nie nocuje . Dziś przylecial jakiś bocian . Nioe wiadomo czy to samica czy inny bocian . Posprzatał gniazdo, spulchnial ikladal patyuki . No i jajeczko ze środka zlozyl na brzegu a potem wyrzucił . Innego nie udalo mu sie wyrzucić .Czy to inny ??? czy samica ??? zobaczymy co dalej