Mlodziak trenuje stanie na jednej nodze, ale na razie bez efektu. W ogóle jak zobaczylam bociana tak dużego pomyślałam ,że to rodzic/Tylko potem zobaczylam czarny dziob
Mlodfzik sam jeden smutno mu pewnie. Tam oddali jest takze gniazdo z trzema bociankami.Troszkę poćwiczyl , posiedzial a przede wszystkim czekal na kolacje . Doczekal sie , mlody zjadal z apetytem
Mlodzian ( bo to chyba chlopak ) to przysojniak. Zalozyl nawet seksowne pończoszki.Jedzenie to w sumie chrzązscze, pasikoniki.Ale dobre i to .Mlodzik nie lata jeszcze ale z utęsknieniem patrzy w dal. Na sąsiednim gnieździe trojeczka staczy
Mlodfzik od wczoraj lata. Noc spędza w gnieździe, potem polata, polata , nieraz go widac w kamerce. Ląduje i t d ..Ładnie mu wchodzi lądowanie, no prawie ładnie
Para prawdopodobnie doczekala sie pierwszego jajeczka. Świadczy o tym ich zachowanie czyli pielęgnacja dołka: spulchninie , wymiana ściółki i regularna wymiana. Wczoraj jeszcze oba wylatywały na żerowisko , dziś wymieniają sie
Wysiadywania cd. Właściwie od rana obserwuje nie bocianby a kawał foli, która bocian przytachał do gniazda . Wiatr go przewraca z boku na bok i patrzę czy wiatr zmiecie go na ziemie
O matulu , niedawno zaglądałam , nie bylo podglądy , wrócił wczoraj
Pidano do informacji Około tygodnia temu połączenie z kamerą zostało przerwane z powodu wypalonego zasilania z powodu wstrząsu elektrycznego.
Podgląd wrócił wczoraj
.A dziś siurpryza, sa trzy piękniutkie , bielutkie kiwaczki
Kijem nmnie nie odgonia teraz od tego gniazda.Jestem HAPPY
Karmienie