GOGGLINGEN
Re: GOGGLINGEN
Nareszcie doczekałam się...Codziennie tu zaglądałam. Tym razem długo ich nie było .
Irena
Ktoś nieodpowiedzialny wypłoszył je z gniazda.
Wieczorem spokojnie wróciły na nocleg a tu taka akcja po godz 22.Jestem w szoku.Świecenie latarkami prosto w oczy??Pewnie i jekieś krzyki..huki
Szok i niedowierzania.
Wieczorem spokojnie wróciły na nocleg a tu taka akcja po godz 22.Jestem w szoku.Świecenie latarkami prosto w oczy??Pewnie i jekieś krzyki..huki

Irena
Nareszcie kamerka działa online.Tęskniłam za przekazem na żywo.
Właśnie wracają na nocleg.
Właśnie wracają na nocleg.
Irena
Witaj irlandia
Cieszy sprawny podgląd. Spotkałam parę obcych bocianów,oba mają ciemne obrączki .Ten z obrączka na lewej ma nr.Al961

Wrócił Freddy,mam nadzieję że walki tu nie będzie.

Cieszy sprawny podgląd. Spotkałam parę obcych bocianów,oba mają ciemne obrączki .Ten z obrączka na lewej ma nr.Al961

Wrócił Freddy,mam nadzieję że walki tu nie będzie.

Freddy sprawdza stan techniczny gniazda. Niestety znowu nie mam bezpośredniego przekazu.

Wróciły przed zmrokiem.

Nic tu się nie rusza ,znowu kamerka nie działa.

Miło popatrzeć na te jajeczka. Ale jeszcze milej by było popatrzeć na odchowane pisklęta w tej ilości.
Irena
Kamerka systematycznie psuje nam humory.Nie dobrze.,że nie na żywo.
No ale cóż...dobre i to,że w zastępstwie dali poklatkowy strumień.
No ale cóż...dobre i to,że w zastępstwie dali poklatkowy strumień.
Irena
Z czasem i każdego zirytuje taka kamerka...Co chwilę live jest zatrzymane i 10 sek. kadry lecą..
mam tego dość.

Irena
22 pierwsze jajeczko. Dziś jest 19 Kwiecień .Dodajmy 4 dni i klucie będzie nooo dajmy na to 26 Kwietnia.
Irena
Jest pierwszy maluszek drugi się kluje 

Jest ruchliwa dwójka od wczoraj.
Znowu przekaz na żywo nie działa. Czasem przez takie awarie traci się dużo cennych zdarzeń .
Irena
Są wyklute wszystkie maluszki.Chciałabym by te wszystkie odchowano.Są 4 maluszki .Czasem widzę piątego...ale tylko chciałoby się by tak było.
Irena
Fred pozbywa się kretów, których maluszki nie zjadły .Przyniósł im również odrobinkę wody w dziobie...Ale żadne jej nie otrzymało.
Irena
Niesamowite...tu jest 5 maluszków.3 większe i 2 maluchy. Cieszyłabym się gdyby je odchowali .
Irena