GOGGLINGEN
Re: GOGGLINGEN
Gospodarze wpadły odwiedzić swoje gniazdo i zobaczyć czy jest wszystko w porządku.
Stwierdziły , że wszystko w porządku i odleciały
.
Stwierdziły , że wszystko w porządku i odleciały
.
Irena
Trzeba gniazdo odwiedzać.
A nuż jakiś intruz może je zawłaszczyć.....I co potem??
A nuż jakiś intruz może je zawłaszczyć.....I co potem??

Irena
wow
jak miło znowu ich tu widzieć . Prawie po zmierzchu a tak śliczna panorama okolicy.

Irena
Witaj irlandia,:) proszę ,podaj mi aktualny link do tego gniazda ,z moich znanych mi wejść nie mogę
Pozdrawiam 

Michasiu miło,że jesteś ..
A więc tak.Zabrali nam przekaz You Tube.Jak się domyślam.On był sezonowy.
Teraz mamy poklatkowy ...posezonowy.
Na pierwszej stronie tego gniazda mam aktualne linki.
0to klikasz na napis "link " a potem u góry na drugi wyraz.Na moim obrazku poniżej masz strzałkę.
Obraz automatycznie zmienia się co 10-15 sek.
Jeżeli chcesz możesz zerknąć na drugi mój obrazek tam jest strzałka do odświeżania i wtedy masz obraz.
Boćki wpadają do gniazda co jakiś czas ale w ciągu 3 dni czasami wpadną .Wtedy są 2. dni.A więc miej szczęście je złapać .

Ułatwiłam sobie życie i od razu wstawiłam linka zero.Czyli ten pierwszy u góry i jak kliknę to od razu mam gniazdo z przekazem poklatkowym-czyli dziesięciosekundowym.klikasz i masz.
A więc tak.Zabrali nam przekaz You Tube.Jak się domyślam.On był sezonowy.
Teraz mamy poklatkowy ...posezonowy.
Na pierwszej stronie tego gniazda mam aktualne linki.
0to klikasz na napis "link " a potem u góry na drugi wyraz.Na moim obrazku poniżej masz strzałkę.
Obraz automatycznie zmienia się co 10-15 sek.
Jeżeli chcesz możesz zerknąć na drugi mój obrazek tam jest strzałka do odświeżania i wtedy masz obraz.
Boćki wpadają do gniazda co jakiś czas ale w ciągu 3 dni czasami wpadną .Wtedy są 2. dni.A więc miej szczęście je złapać .

Ułatwiłam sobie życie i od razu wstawiłam linka zero.Czyli ten pierwszy u góry i jak kliknę to od razu mam gniazdo z przekazem poklatkowym-czyli dziesięciosekundowym.klikasz i masz.
Irena
irlandia ,dziękuję za szczegółowe wyjaśnienie
Miałaś szczescie spotkać parę ja dzisiaj tylko wieżę w remoncie zobaczyłam ale na bocianki będe zaglądała,pozdrawiam 

Drugi listopad ,ładna pogoda ,sprawdzę wieczorem ,może przylecą.

Halo ,gdzie jesteście.

Wow. Wróciły z wczasów. Pewnie z zagranicy. Pewnie stwierdziły, że nie ma to jak w domu .Zuch Fred z partnerką. Trzymają się razem.
Po drugie mają piękną noc. W kamerze nawet gwiazdy widać.
Po drugie mają piękną noc. W kamerze nawet gwiazdy widać.
Irena
Przyszłam za irlandią i też spotkałam gospodarza,ciekawe gdzie zostawił swoją kobietę.

Była lekka renowacja gniazda.

Miło je widzieć,wróciły z wycieczki.

Przyleciały na kolejny nocleg.

Bocie może zawitają jutro...
A tymczasem w tle już widać efekt odnowionej wieży kościelnej.
Rusztowania zdjęte i jest ładny widok na kościół .
A tymczasem w tle już widać efekt odnowionej wieży kościelnej.
Rusztowania zdjęte i jest ładny widok na kościół .
Irena
Dzisiaj pewnie śpią w hotelu

Dzisiaj tylko śnieg ,bez śladu gospodarzy.

Sprowadziły się wczoraj na nocleg
Te już pewnie gdzieś by się wybrały. Zaczyna przedzierać się słoneczko , Pewnie zaraz wylecą .
Widać to po obserwacji zachowania.
o ok 16-tej Te już pewnie gdzieś by się wybrały. Zaczyna przedzierać się słoneczko , Pewnie zaraz wylecą .
Widać to po obserwacji zachowania.
Irena
w dzień długo przebywały w gnieździe .Teraz wieczorem najlepiej drzemać i nie tracić energii.
Irena
Fascynuje mnie ten piękny obraz z kamery nocą. Jest prześliczny .Są również i gospodarze w Świątecznym nastroju...
Irena
Odpoczywają w poświątecznej pogodzie . Jest nawet słoneczko zerkające z za chmur. A właściwie nie ma chmurek. Widać błękitne niebo poprzecinane smugami ścieżek samolotów.
Irena